iAM Jobs

 

דרוש /ה טכנולוג /ית או מהנדס /ת מזון לליווי וייעוץ למפעלי מזון ומטבחים מוסדיים.
מיקום המשרה: מרכז ירושלים, שפלה ודרום.

בקרה על עמידה בדרישות תקנים ורגולציה
נוכחות וליווי ארגונים במבדקי לקוח ו /או משרד הבריאות,
ליווי וייעוץ לתקני איכות ובטיחות מזון ISO 22000, HACCP, BRC, FSSC, ISO 9001
המשרה כרוכה בנסיעות מרובות.

תואר ראשון במדעי המזון /הנדסת מזון.-חובה 5 שנות נסיון כמנהל/ת איכות
יכולת הובלת תהליכים ופרויקטים באופן עצמאי.
יכולת עבודה ולמידה עצמית.