iAM Jobs

 

מנהל /ת האזור יפעל /תפעל למען חיזוק המותג, הגדלת רווחיות הרשת, והגדלת רווחיות הזכיין באמצעות הובלת שירות ושירות מוכר, ניהול עלויות, מנטורינג ניהולי וניהול מאקרו של בטיחות המזון, תוך עמידה ביעדי החברה. מסגרת עבודה של 6 ימים בשבוע, נדרשת נכונות לעבודה גם בסופש''ים וערבים

ניסיון ניהולי משמעותי בתפקיד דומה / מקביל- חובה
ניסיון בתחום המסעדנות - יתרון
אוריינטציה מחשובית.
מנהיגות נוכחות, אנרגיות.
שרותיות ומכירתיות.
כישורי מתן משוב וניהול קונפליקטים: זכיינים, ממשקים מטה.
כישורי הדרכה, חניכה והטמעה.
משימתי /ת (הוצאה לפועל A-Z) כישורי ניהול זמן.
עצמאי /ת.