iAM Jobs

 

הובלה וניהול צוות מנהלים ועובדים רב, תוך שמירה הדוקה את עלויות הסניף והגדלת שורת הרווח.
הענקת שירות ואירוח ברמה הגבוהה ביותר על פי סטנדרט הרשת.
תודעת שירות ותקשורת ברמה גבוהה.
שמירה והקפדה על רמת קולינריה גבוהה, ניקיון, בטיחות מזון, היגיינה, תחזוקה ובטיחות מזון.

ניסיון מוכח של 3-4 שנים בניהול מסעדות
יחסי אנוש מעולים – רגישות ונחישות, כישורי תקשורת בינאישית מעולים, אסרטיביות
כישורי וחניכת מנהלים וצוותים
כישורי ניהול ממשקים ועבודה ארגונית עם ממשקים במטה הרשת
מסודר/ת ושיטתי/ת – מיומנויות תכנון, כתיבת תוכניות.
נכונות לעבודה 6 ימים בשבוע, עבודה גם בערבים (3-4 בשבוע) רשת מסעדות.