iAM Jobs

 

• אחריות על ניהול איזור של כ-20 סניפים
• חניכה וליווי מנהלי מטבחים וזכיינים , הדרכות והכשרות
• הטמעת מערכות ארגוניות ותהליכי עבודה.
• גיבוש וניהול תכניות עבודה תוך עמידה בתקציב ולוחות זמנים.
• ביצוע בקרות יזומות על פעילות הסניפים בהתאם לנהלי הרשת.
• בנייה והטמעה של ניהול עלויות ותקנים לכל סניף.
• הטמעת השפה הקולינרית בסניפי הרשת ועמידה ביעדים.


• ניסיון בניהול מטבחים / ניהול רוחב – חובה
• ניסיון מוכח ברתימת עובדים ומנהלים והנעתם לפעולה
• ניסיון בבניית תוכניות עבודה והוצאתן לפועל
• מנהיגות, אסרטיביות
• יכולת עבודה בממשקים מרובים
• אחריות, מסירות
• נכונות לעבודה מאומצת
המשרה פונה לנשים וגברים כאחד